ZOH(amburger)EJ.

Dé nieuwste trend op het gebied van dineren is het eten in een restaurant zonder de trouwe hulp van jouw geliefde duo mes en vork. Hamburgers hebben hun plaatsje in de full-services restaurants sinds korte tijd opnieuw terug gewonnen en worden nu minder snel geassocieerd met de ordinaire Mac Donalds hamburger waar je na het hebben opgevroten van de calorieënbom na een minuutje of  15 alweer snakt naar een reep Tony chocolade. Hamburgers zijn officieel herboren.

Wij zijn als consumenten telkens opzoek naar verandering en vernieuwing met betrekking tot wat wij onszelf serveren. De geobsedeerde fitgirls en quinoakutten vliegen je om de oren waardoor onze gedachtegang van het eten van fastfood is omgeslagen naar het liever willen eten van vers en gezond voedsel, ongebrand, ongezouten en zonder toegevoegde E-nummers is voor menig helemaal ideaal. De reden waarom de hamburger zijn plaatsje terug heeft gewonnen in de restaurants is doordat een hamburger een chef meer mogelijkheden biedt. Een variatie kan op meerdere manieren worden toegepast: diversiteit in marche, kwaliteit,  soort burger (vlees/vis/vega) etc. Chefs kunnen gaan spelen met het creëren van dé perfecte hamburger voor het publiek dat zij dagelijks over de vloer krijgen in hun restaurants.

 

from-romee-zohej-deluxe

De ZOHEJ Deluxe bij restaurant ZOHEJ

from-romee-zohej-burger

 

Een restaurant dat zich volledig heeft overgegeven aan deze trend is restaurant ZOHEJ waar ik met trots een van de bediendes ben. ZOHEJ is een restaurant gespecialiseerd in burgers en steaks dat gevestigd is op het Veerplein in Zwijndrecht. De hoeksteen van ZOHEJ is het aanbod van 3 verschillende soorten burgers (beef, black angus of wagyu), een ruime selectie aan Gin-tonics en een selectie van bijzondere speciaal bieren. Zij zijn niet alleen een hamburgertent, zij doen er alles aan om de Argentijnse sfeer terug te brengen bij het eten van een overheerlijke burger met unieke specerijen en deluxe toppings.

 

from-romee-veerplein-zohej-burgers

from-romee-zohej

from-romee-zohej-burger

from-romee-zohej-burgers

from-romee-koeien-burgers

from-romee-zohej-gin-tonic-hendricks

from-romee-zohej

 

De hamburger is zo geëvolueerd dat bijna elke combinatie van hamburger met brood, saus, formaat of kruiden al is uitgeprobeerd. Je onderscheidt je op dit moment als hamburger serverend restaurant door de focus te leggen op de smaak van het vlees; de nadruk op kwantiteit is verdwenen, klanten willen kwaliteit.  ZOHEJ heeft goed op deze evolutie gelet en heeft daarom dus gekozen voor het hebben van een aanbod aan 3 verschillende soorten vlees:

 

  • Beef: de culinaire naam voor het vlees van runderen; de Bovinae. Beef staat op de 3e plaatst van het vlees dat het meest wordt geconsumeerd in de wereld.
  • Black Angus is het vlees van de Aberdeen Angus en is een wereldwijd succes. Dit grote succes is te danken aan de uitmuntende kwaliteit van het vlees.
  • Wagyu: Een wagyu is een van oorsprong Japans runderras dat bekend is vanwege de zeer exclusieve en smaakvolle taste van het vlees. Kenmerkend aan dit vlees is dat tijdens het leven van de wagyu, het werd behandeld op de manier om de smaak van het vlees zo hoog mogelijk te krijgen. De beesten worden gemasseerd en leven op een speciaal dieet.

 

from-romee-infinity-lepels-zohej

 

Mes&Vork zijn 2015, vingers zijn 2016. Cocktails zijn 2015, Gin-tonics zijn 2016. Mac Donald’s is 2015, ZOHEJ is 2016. ZOHEJ heeft zich volledig aangepast aan de trends van nu. Kom snel langs en ervaar de ambiance van ZOHEJ zelf.

ZOHEJ

Veerplein 12

3331 LE Zwijndrecht

Tel: 078 645 5897

www.Zohej.nl

 

From Romée,

logo-from-romee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *