The power of the Triangl(e).

TRIANGL. Is een geliefd bikinimerk dat op dit moment is uitgegroeid tot een van de overheersende bikinimerken anno 2016. Het is een echte must have om een van deze one-of-a-kinds te bezitten. Karakteriserend is het neopreen materiaal waardoor jouw  Triangl bikini ten alle tijden in de beste staat blijft. In deze blog vertel ik wat nou precies de power of the Triangl(e) is.

I’m a lucky one…  Ik ben namelijk al in het bezit van maar liefst  twee heerlijke bikini’s die al  vele vlieguren hebben doorstaan. Mijn eerste Traingl bikini kreeg ik als sweet 16 cadeau van mijn liefste vrienden. Deze heb ik nu al bijna een jaar en nog nergens zijn gebruikssporen te bekennen. Het is de POPPY – PEACH SODA en bij mij valt ie echt perfect. Door de felle tinten oranje en roze, die in het water nog beter uitkomen, creëer je een echte eye catcher. Met een mooie getinte huid worden de kleuren versterkt en lijkt jouw huid net nog even iets bruiner. De POPPY bikinilijn is de lijn waar Triangl zijn bekendheid door heeft gekregen en wordt nu al veel nagemaakt door andere merken.

 

poppy-triangl

POPPY – PEACH SODA

 

triangl-snorkling

Snorkelen in het water van de Malediven

 

POPPY - PEACH SODA @Sri Lanka

POPPY – PEACH SODA @Sri Lanka

 

Processed with VSCOcam with c1 preset

Dansjes in Santorini met de POPPY -PEACH SODA onder een kanten H&M jurk

 

Mijn twee bikini is de CHLOE – MIAMI MINT. Dit is dé basic driehoek, traingle, bikini. Ik hou van de samenloop van een simpel concept gepaard met een intense kleuren combinatie. Dit is bij de CHLOE bikinilijn heel goed gelukt; make it simple but significant. Bij deze bikini krijg je een leuke strandtas van Triangl in de kleur van de gekozen bikini.

 

CLOE @Malediven

CLOE – MIAMI MINT @Malediven

CLOE MIAMI

 

swing-on-maldives

Swingset Maldives

Processed with VSCOcam with c1 preset

Het ideale aan Triangl is dat je bij aankoop van een bikini het broekje en het topje in verschillende maten kan bestellen. Zo ligt het kiezen van de goede maat voor de hand. Bij de POPPY  – PEACH SODA heb ik 2 keer de maat M en bij de CHLOE heb ik voor het broekje S en de top M. Ik zal voor de zekerheid altijd een grotere maat broekje bestellen dan de maat die je normaal koopt omdat neopreen vaker kleiner uit valt.De matentabel vind je op : http://international.triangl.com/pages/sizing

Neopreen is een materiaal dat eerst slechts werd gebruikt in duikpakken voor duikers. Dit omdat neopreen zorgt voor een isolatie dat noodzakelijk is in diep water. Triangl heeft voor neopreen gekozen omdat een bikini van neopreen het drijfvermogen van de zwemmer vergroot. Het is dus makkelijker om te zwemmen omdat je minder diep in het water komt te liggen. Ook vond Triangl de fit erg belangrijk; neopreen vormt zich naar de bouw van het lichaam. Hierdoor verliest de bikini na een tijdje niet de vorm! Neopreen voelt aangenaam aan en geeft een sportieve maar toch elegant uiterlijk. Triangl noemt neopreen ook wel ‘’The game changer’’.

Dé trend voor de zomer van 2016 is een trend die deels gebaseerd is op een trend uit de 19e eeuw.  In de 19e eeuw droegen vrouwen gebreide badpakken van wol of katoen. Deze trend is in 2014 al terug gekomen alleen is niet goed ontvangen. Wol en katoen in water kan leiden tot vervorming van de bikini en zal hoogst waarschijnlijk gaan doorschijnen. Dit is natuurlijk niet ideaal. Triangl heeft deze trend heel goed bekeken en heeft uiteindelijk deze trend toegepast op neopreen en er een gehele collectie aan gekoppeld. De kleuren van deze collectie zijn iets minder fel en meer in de richting van pastel. Persoonlijk ben ik verliefd op de FARRAH – HOTEL CALIFORNIA en de BRIGITTE – AMERICAN GIRL.

gebreid-badpak-trend

Gebreid badpak 19e eeuw, bron: Pinterest

 

Triangl's nieuwste gebreiden collectie gebaseerd op de trend uit de 19e eeuw

Triangl’s nieuwste gebreiden collectie gebaseerd op de trend uit de 19e eeuw

 

De bikini’s van Triangl zijn echt een droom; ze zien er prachtig uit, zitten lekker en blijven ten alle tijden in de beste staat. En ja, dat ze dan iets duurder zijn dan de gemiddelde bikini. Je geeft toch ook iets meer uit aan een designer tas van Michael Kors dan aan een plastic tas van de Primark. Je moet er iets voor over hebben maar als je het dan eenmaal bezit, wil je echt nooit meer anders. En precies daar zit de kracht van de driehoek in; trust me 😉

 

From Romée,

logo-from-romee

2 comments on “The power of the Triangl(e).”

 1. Fanny schreef:

  Hallo, wat een mooie bikini.
  Ik wil ook zo eentje bestellen maar zoek me rot achter de maat. Ikzelf heb een kleine 75c die eerder naar b neigt.
  Welke zou ik nemen ? Maat S ?

  1. admin schreef:

   Hi Fanny, ik zou dan zeker kiezen voor een M! Tuurlijk verschilt het per bikiniserie van Triangl, maar de meeste bikini’s vallen kleiner uit. Let daar ook op bij het broekje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *