NIKKIE Fashion show 2016.

Nee heb je, Ja kan je waarschijnlijk niet krijgen.

RTL Boulevard is een programma waarvoor ik niet dagelijks aan de bank gekluisterd blijf, maar zo nu en dan staat het op en is het best leuk om naar te kijken. Ik was met een half oor aan het luisteren toen ik plotseling de naam van mijn kleine onbekende dorpje hoorde vallen; Ridderkerk. Terugspoelend kwam ik er achter dat dé fashion show van NIKKIE die avond zou plaats vinden in het Huys ten Donck te Ridderkerk. De geheime locatie was zojuist onthuld bij RTL Boulevard. Met open mond zat ik te kijken en kon mij op dat moment geen goede reden bedenken waarom ik daar niet bij zou zijn vanavond. 

Dit is letterlijk zo gegaan. Direct na het terugzien van het item bij RTL Boulevard rende ik naar boven en trok mijn net nieuw gekocht jurkje van Cheap Monday aan, gooide een plamuur laag op en griste mijn camera uit de kast. Vervolgens deed ik mijn mooiste paar Michael Kors hakken aan en schreeuwde naar mijn vader, die heel Hollands aan het genieten was van zijn huisgemaakte balletje gehakt, of hij de auto wilde voorrijden. En daar zat ik dan, in de auto op weg naar dé Fashion show van NIKKIE nog niet eens 15 minuten later na het zien van dát item op RTL Boulevard.

Lief knikkend en struikelend over het grindpad op mijn naaldhakken kwam ik aan bij een kast van een bewaker. Hoe vertel je subtiel maar op een overtuigende manier  aan iemand dat je naar binnen moet. ‘’Goedenavond, leuk verhaal. Maar ik moet hier naar binnen.’’ ‘’Sta je op de gastenlijst?’’ ‘’Nog niet.’’ Nog geen 2 minuten later mocht ik totaal onverwachts door strompelen naar de ingang van Het Huys ten Donck waar ik direct op de foto werd gezet voor het NIKKIE bord. Hoe ik dit voor elkaar heb gekregen weet ik nog steeds niet, wat ik wel weet is dat dit een typische Romée actie is. Heerlijk impulsief en nog succesvol ook. Na binnenkomst werd mijn jas opgehangen en kreeg ik een goed glas witte wijn in mijn handen gereikt.  Lopend door Huys ten Donck kwam je uit bij de grote tuin waar het lange pad naar de witte opblaastenten lag. Dit pad was volledig verlicht door vuurfakkels wat een magisch beeld gaf waar je je ogen niet van af wilde halen. Zeker bekeken vanaf de andere kant; het huis ten Donck was namelijk volledig in paars/roze kleur belicht.

ijs-thema-nikkie

ijs thema verwerkt boven de bar

De tent bestond uit twee delen; deel 1. de ruimte met de DJ booth en de bar,  deel 2. de ruimte waar de fashionshow werd gehouden. Na even te hebben gewacht, konden we de zaal in voor de fashion show. Ik had met een beetje passen en meten en redelijk goede plek gevonden voor iemand die drie hoog rechts achter hoort te zitten na de zelfuitnodiging voor dit evenement. Nadat ook alle VIP’s en BN’ers hun plaatsje op de front row hadden weten te vinden, kon de show beginnen. Het thema IJS werd mooi gebruikt in de show door het wit/blauw/paarse licht en de ijsdampen die over de runway werden uitgestrooid. Dit gaf een mysterieus tintje aan de show en had je geen idee wat je moest verwachten van het verloop van de show. Voor mijn eerste fashion show had ik natuurlijk helemaal geen duidelijk beeld over wat ik kon verwachten. Alles kwam bij mij binnen als een grote verrassing. Deze onzekerheid moet je natuurlijk helemaal niet laten blijken aan de rest van het publiek. Ik hoor hier namelijk echt wel te zijn. Lachen en zwaaien is een techniek die ik goed heb toegepast die avond.

4-looks-nikkie-plessen

4 looks fashion show NIKKIE ; look 1 = Opening show met Maartje Verhoef

zwarte-koker-jurk-nikkie

Mijn favoriete look van de show (Foto @Ellenlitz1)

applaus-nikkie-fashion-show

Applaus voor Nikkie en de modellen; voorop Maartje en Nikkie

Zoals velen al weten is de show geopend door niemand minder dan Nederlandse trots Maartje Verhoef. In een prachtige zwarte lange leren plissé-jurk kreeg zij alle ogen op haar gericht en liep ze een killer walk. De kleding van NIKKIE is een combinatie van verschillende stijlen die uitlopend zijn van mini glitterjurkjes met quotes, lange leren jassen, felle paillette broeken tot grote wollen oversized truien; mijn persoonlijke favoriet. Het mooiste item van alle 76 looks , vond ik de zwart gehaakte kokerjurk. Dit omdat ze deze heeft gecombineerd met leren Biker boots wat een perfecte combinatie gaf. Zo is het gepast om te dragen naar een highclass evenement maar ook goed om te dragen voor een snelle stop in de stad. Ideaal! NIKKIE heeft een heerlijke collectie neergezet die voor iedereen draagbaar is.

Ik ben al weken bezig met het opzetten van mijn blog en ik heb geen beter moment kunnen uitkiezen om mijzelf te introduceren als blogster. This is my start, the start of FromRomee.

Foto voor het NIKKIE bord

N I K K I E

From Romée

logo-from-romee

3 comments on “NIKKIE Fashion show 2016.”

 1. Ambizia schreef:

  Wat stoer!!!! Wij zijn nu al fan!

 2. Emma schreef:

  Omg wat een bizar verhaal!
  Loved it! Ik ga je blog blijven volgen!
  Xx em

 3. Perle Hagesteijn schreef:

  Een start van een avontuur waar je al maanden op wacht! U did it babe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *