MESSYPERFECTIONIST.

Bloggen is iets waar ik een blij mens van word. Nog blijer word ik als mensen ook blij worden van mijn stukjes en foto’s, een grote vicieuze cirkel. Ik schrijf over dingen die mij inspireren en creëer momentopnames om te kunnen inspireren. Het is dus fijn om door middel van FromRomée soms te kunnen ontsnappen uit het hele drukke leven dat ik nu leid. Moeilijk is het wel om deze tijd te vinden nu ik mijn blog moet weten te combineren met 6Gymnasium, hockey, 2 bijbaantjes en een sociaal leven. Het besef is gekomen dat ik niet de computernerd bleek te zijn die ik dacht ergens verschuil in mij te hebben, besef dat het hebben van een blog volgens mijn standaarden veel meer van mij vergt dan verwacht, het besef dat een dag maar 24 uur, 1140 minuten en 86400 seconden bevat. Hoe graag ik ook in alles succesvol wil zijn, is het besef gekomen dat ik mij meer moet gaan beseffen dat alleen met een perfecte strakke planning (en een werkende database) ik mijn gestelde idealen kan halen.

 

"Stairway to heaven" #jaloersmakendefoto'svandepapainzuidafrika

FromRomée krijgt over een tijdje een make-over. Voor nu ga ik jullie eerst overstromen met mijn scraps, looks, foto’s en heerlijke uitgesproken mening; jullie hebben er nog een paar tegoed ;).

Klagen? Nee. Wilskracht om dit te laten lukken? 200%. Ik ben niet voor niets een Messy perfectionist. Soms moet je een stapje terug doen voordat je weer kan klimmen. Dat is wat ik nu ga doen.

 

From Romée

logo-from-romee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *