I found some new balloons.

Hoe dichter bij Dordt, hoe mooier het wordt is een gezegde dat vaak wordt gebruikt door menig Dordtenaren. Ik geef ze geen ongelijk. Dordrecht is een stad met prachtige steegjes, relaxte restaurants en heerlijke winkels. Het leuke aan Dordt is dat naast de grote massawinkels zoals de H&M en de Men at work er ook een groot aanbod is aan one-of-a-kind zaakjes of boetieks. Een van deze one-of-a-kinds is de skateshop Fier.

Fier is een skateshop die de tofste merken representeert en heel divers is. Ze hebben niet alleen hardware, skateboards en longboards,  maar hebben ook een groot assortiment aan footwear, accessoires, headwear en apparel. Fier is altijd up-to-date en heeft zelfs een persoonlijke collectie.

 

fier-dordrecht-from-romee

Aangeboden merken Fier

 

Lopend door Fier kwam mijn longboard fetish weer boven drijven en was ik in staat een nieuw longboard aan te schaffen. Helaas realiseerde ik mij dat het winter is in het kikkerlandje  en Nederland weer lekker Nederland bezig is met zijn kenmerkende onophoudende regendagen. Na het even te hebben gehuild om het klimaat van Nederland werd ik opslag verliefd op deze Nike SB Janoski’s.

 

from-romee-nike-stefan-janoski

 

nike-janoski-from-romee

 

nike-janoski-fier-from-romee

 

nike-janoski-fier-from-romee

 

Al heel lang staat het hebben van een exemplaar van dé Nike Janoski’s al op mijn wishlist alleen wilde ik niet gaan voor de basic zwarte variant. Toen ik deze zag wist ik dat dit het perfecte moment was om mijn schoenencollectie uit te breiden met dit exemplaar. Het is een mooie schoen met de welbekende suede constructie. Wat voor mij de schoen perfect maakt is dat de bouw van de schoen redelijk normaal is maar door de witte vulcanised zool en de kleurencombinatie van Khaki met Gorge Green accenten je een perfect balans krijgt en toch net iets anders bent dan de rest. I like that !

 

nike-janoski-fier-from-romee

 

nike-janoski-fier-from-romee

 

Thanks Fier voor de gezellige en goede hulp! Als je je ooit in Dordrecht bevindt, don’t hesitate and go check them out!

 

FIER SKATESHOP

Vriesestraat 94

3311NR Dordrecht

Tel: 0786144040

From Romée,
logo-from-romee