HI THERE,

Ik ben zo enthousiast om jullie te introduceren met mijn blog FromRomée. De afgelopen tijd heb ik ontzettend hard gewerkt om dit op te zetten en ik kan niet wachten om al mijn gedachten, inspiraties en foto’s met jullie te delen! Al best lang loop ik rond met het idee om een blog te beginnen en heb uiteindelijk toch de stoute pumps aangetrokken en ben er volledig voor gegaan. Als visual junkie ben ik altijd  bezig met het creëren van de mooiste momentopnames, het wordt nu tijd dat ik die met meer mensen ga delen dan slechts met mijn trouwe Sony laptop.

 

Ik zal kort iets vertellen over de opbouw van mijn blog. FromRomée bestaat uit 3 hoofd categorieën:

  • FromScrap
  • FromMind
  • FromCapture

 

FromScrap. doelt als inspiratiepagina. Mijn grootste inspiratiebron komt uit de hedendaagse magazines. Deze magazines beschrijven namelijk dé updates op elk gebied. De stukken die mij opvallen en mij interesseren scheur ik er al een tijdje uit en verzamel ik bij elkaar. Willekeurig trek ik elke vrijdag een scheur en schrijf ik er een blogpost over die zaterdag online staat. Op deze manier hou ik mijn lezers op een virtuele en speelse manier up-to-date. Het blijft elke week weer een verrassing welke highlight wordt besproken.

 

FromMind. komt voort uit een marketingterm: T.O.M. dat staat voor ‘’Top of Mind’’. Dit is een veelgebruikte term dat aangeeft welk merk de consument als voorkeursproduct heeft in een bepaalde categorie. T.O.M. is veel breder te trekken omdat het eigenlijk gaat om het eerste wat de betreffende persoon Top of Mind heeft vastgesteld, de laten doorkomen als het beste. Dit slaat dus letterlijk op mijn gedachten. Hetgeen dat mij als eerste interesseert, schrijf ik over en deel ik!

Deze interesses worden besproken in drie verschillende deel categorieën: FromFashion, FromF&B en FromSpot.

  • FromFashion. is een pagina waar ik blogpost schrijf over onderwerpen die gerelateerd zijn aan de wereld van Fashion. Fashion blijft tevens de basis van mijn blog en is dus heel belangrijk om daar specifieke blogpost over te schrijven.
  • FromF&B. staat voor FromFood&Bevereges. Ik ben geen echte fitgirl want ik ben een voorstander van het eten van een goede portie aan gluten. Dat neemt niet weg dat ik het niet interessant vind om gezondere producten en recepten uit te proberen. FromF&B komt niet alleen vol te staan met recepten, ook zeker met kant-en-klare hapjes en drankjes van zowel de supermarkt als van de nieuwste hotspots.
  • FromSpot. is een pagina waarop ik de leukste en fijnste plaatsjes van de wereld deel. Deze plaatsen zijn niet alleen de beeldschone vakantiebestemmingen waar een reistijd van 15 uur en een goed budget nodig voor is, maar ook over stops in de Nederlandse steden die zeker niet overgeslagen mogen worden.

 

Last but certainly not least; FromCapture. FromCapture. is een pagina waar ik een overzicht geef van foto’s die mij inspireren en foto’s die door mij zijn gemaakt en ik graag wil delen. Aan de geplaatste foto’s zit geen blogpost gekoppeld. Ze zijn slechts het sharen waard.Soms kan je blijven kijken naar een foto. Niet alleen omdat de foto zo uitzonderlijk mooi is, maar ook omdat het dat ene uitdrukt wat men met slechts woorden nooit had kunnen bereiken.

 

Zo, ik heb voldoende leesvoer gegeven. Nu is het tijd om te gaan ontdekken. Let’s explore together….

 

From Romée

logo-from-romee

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *