STUDENT INFLUENCER.

I’m so excited!! Vanaf vandaag ben ik de nieuwste student influencer bij AMAZE. ”Persoonlijk aangepast winkelen in uw zak”, is het motto van AMAZE. Het is een app die jou helpt om de looks van jouw favoriete bloggers na te maken. Hét tinderen van 2016.

De basis van de app is eenvoudig. Je krijgt een afbeelding te zien van een outfit gemaakt door een modeblogger. Vind je deze outfit alles behalve on fleek, swap je naar boven. Komt er daarentegen een outfit waar jouw hart sneller van gaat kloppen, swap je naar beneden; deze komt terecht in jouw wishlist. Door op jouw persoonlijke wishlist te klikken heb jij een overzicht van welke items jij moet hebben om die look na te bootsen. Klik op toevoegen in jouw winkelmandje – selecteren je maten – betaal je treasures en het wanhopig blijven wachten achter de brievenbus kan beginnen.

Op AMAZE heb ik een eigen profiel: FromRomee. Hier vind je een overzicht van mijn looks en de producten om deze looks te creeëren. Volgen is meer dan leuk. Bij AMAZE willen ze inspireren en daar ga ik voor zorgen door het inbrengen van een dagelijkse portie aan visual junkfood. Via http://amz.az/me/fromromeehttp://amz.az/me/fromromee kom je terecht in de appstore en kan je direct intuïtief gaan vegen.

 

from-romee-fromromee-amaze

amaze-app-apple-from-romee-fromromee

from-romee-fromromee-amaze

 

 

The AMAZE app is uitgeroepen tot beste nieuwe app van Apple, so download it and pick a side.

 

This is something big…

 

From Romée

from-romee-logo

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *