FromMe.

Hi,

Fashion: mode; goede toon, fashionable, man (?) naar de wereld, modegek!

De definitie van fashion is vaag. Wat nou precies onder de term fashion valt is voor menig mens nog steeds niet duidelijk. Vaak wordt het dan ook direct gekarakteriseerd met kleding. Hier ben ik het dus niet mee eens; fashion is zoveel meer dan alleen kleding. Het draait om het neerzetten van iets van jou; jouw persoonlijkheid uitdrukken in een eigen style. Dat kan in een outfit heel goed maar misschien nog wel meer in een foto! Ik heb namelijk een fotografie fetish; een visual junkie. Ik loop door de stad en zie direct bij alles hoe het afgebeeld zal kunnen zijn in een foto. Vaak maak ik mensen dan tot mijn slaafje om mij zo goed mogelijk op de foto te zetten bij een muur vol graffiti  of een kopje koffie die ik heel subtiel in mijn handen houd.

Met slechts het posten van de huidige trends of de nieuwe looks kom je niet ver in deze wereld van bloggen. Dit is cliché en niet meer uitdagend omdat heel het internet uitpuilt met dezelfde basic outfit inspirations. Maar overduidelijk is er wel vraag naar omdat deze blogposts wel goed worden gelezen. Hoe onderscheid je je dan als blogster?

Fashion is de stabiele kern van mijn blog alleen is het niet gekozen als mijn specialisatie. Ik wil mensen laten zien dat fashion zó leuk is dat het over te brengen is in een simpele  momentopname. Dit probeer ik over te brengen op een speelse manier. Mijn werkwijze is uniek en vrij. Inspiratie vind je overal. Op straat, op school, op het internet maar vooral in magazines. Een magazine is mijn grootste inspiratiebron, niet alleen voor het maken van foto’s, maar vooral om mij in te lezen in de huidige trends. Ik heb geruime tijd al een schoenendoos onder mijn bed staan. Steeds als ik een afbeelding, artikel of quote interessant vind, scheur ik hem uit dat blad en bewaar het in de schoenendoos. Dit is dé basis voor mijn blog. Om het bloggen voor mijn lezers en voor mij uitdagend te houden, pak ik elke vrijdag een willekeurige scheur uit de schoenendoos en schrijf ik er een blogpost over die zaterdag online komt.

Zo blijft het voor beide partijen altijd een verassing wat er op mijn blog wordt gepost. Het is belangrijk om te weten wat je wilt bereiken met het maken van een blog. Mijn doel is om mijn lezers te inspireren en een kijkje te geven in mijn leven als messy perfectionist – singing bird – visual junkie – photo addict and road runner.

 

From Romée.

logo-from-romee

BesteBloggers